Estem contentes d’iniciar el nostre bloc de notícies i de quina millor manera que presentant-nos. Què i qui som a URBANAUTA.

 

URBANAUTA

Urbanauta va néixer l’any 2015 motivada pel disseny d’una motxilla que recollís tot allò que podia necessitar tot aquell que es mou en el seu dia a dia per Barcelona. D’aquesta inquietud va sorgir la U1: lleugera, còmode, segura i bonica. A Urbanauta, però, no en tenim prou en fer bosses. Ho fem de manera responsable, per això, perseguim crear xarxes amb la gent que treballa projectes interessants a la nostra ciutat en l’àmbit social, ambiental i cultural.

La Beti i la Bàrbara es van conèixer ja fa molts anys en el disseny de vestuari de teatre a Barcelona. A partir d’aquelles primeres feines va sorgir una amistat, una complicitat i una creativitat que les va portar, tal com elles diuen, a què se’ls hi «escapés» una empresa.
La seva motivació ha estat sempre pensar en com poder fer motxilles i bosses sense renunciar a una filosofia de màxim impacte positiu en tot el que ens envolta. Amb el temps s’han rodejat d’un petit equip i col·laboradors que comparteixen els mateixos ideals.

He took us into the jungle at night, when the sounds are
even louder and you can barely see, but it’s moving with life.
We learned a lot from Vini. Besides telling us about different reptiles,
birds and insects, one of the most exciting things we discovered was
vegan honey that came from a palm tree called kitul.

N 51°30’31” O 0°08’34”

Share with your friends

Other articles